1 x Pure omega 3 olie

SKU 00002
€39.95
In stock
1
Product Details

Uitermate geschikt voor de levensstijlen:
Ongezonde voeding, stress

AHS Natural Arctic Oil zit NIET in een capsule, maar is een pure natuurlijke vloeibare olie. Om een olie in een capsule te verwerken vindt in de meeste gevallen verhitting plaats waardoor oxidatie optreedt. Dit is te herkennen aan de visgeur welke vrijkomt bij het opensnijden van een capsule. Een sterke visgeur heeft een hoge oxidatiewaarde en is daardoor niet goed op te nemen door je lichaam.

Daarnaast breken door verhitting bij het maken van de capsules de langste molecuul structuren af, voornamelijk DHA welke we het hardst nodig hebben. Alle cellen in ons lichaam hebben meer DHA dan EPA nodig. DHA speelt een cruciale rol in het brein, ogen en zenuwstelsel. Daarnaast speelt het een essentiële rol in tal van cel- functies en het celmembraan, wat maakt dat voeding en zuurstof optimaal worden opgenomen en afvalstoffen kunnen worden uitgescheiden.

Door de mentale belasting waar we elke dag aan staan blootgesteld en voeding waar nauwelijks meer voldoende DHA is uit te halen, is de noodzaak voor een hoogwaardig omega 3 DHA product hoger dan ooit te voren. AHS Natural Arctic Oil heeft een van de hoogste hoeveelheden natuurlijke DHA en wordt daardoor optimaal opgenomen door het lichaam. Wanneer DHA kunstmatig wordt verhoogd door middel van esterificatie, wat vaak gebeurt, dan kan het lichaam de DHA niet optimaal opnemen.

Save this product for later

#ondersteunjegezondheid

menu

HELP

CONTACT

  • Facebook Social Icon

Wil je de gratis video ontvangen?

Disclaimer: Ondersteun je Gezondheid/Happy zonder pijn BV en haar producten stellen geen diagnose en genezen, voorkomen en behandelen geen ziektes. Neem bij klachten altijd contact op met een medisch specialist