Iedereen heeft zijn eigen verhaal. De een wilt zijn lichaam extra ondersteunen omdat hij/zij de (klein)kinderen wilt zien opgroeien, de ander heeft een ongezond heden of verleden, weer een ander krijgt die verandering in levensstijl maar niet gerealiseerd. 

De 'Ondersteun je Gezondheid' pakketten bieden voor ons allen de uitkomst. Je ondersteunt jouw gezondheid op een natuurlijke en effectieve manier. Verandering in levensstijl is niet nodig, een kleine alertheid is wel aanbevolen.

Gezond en vitaal jong blijven

Ontdek in het e-book hoe je

gezond en vitaal jong blijft 

Ontdek welke invloed de 9 levensstijlen op je toekomst hebben. Elk apart en uitgebreid toegelicht

Ontvang gratis tips om gezonder te leven (makkelijk toepasbaar zonder grote aanpassingen)

Ontdek hoe je vitaal en jong kunt blijven

Of ontvang de gratis video
Klik hier

De 9 levensstijlen

 • STRESS

  Drukte op werk? Veel zorgen? Veel verant-woordelijkheden? Geen goede nachtrust? Of gewoon stressgevoelig? Zit je in een stressvolle periode of heb je (meerdere) stressvolle periodes gehad? Dan heeft je lichaam al veel van zijn reserves verbruikt. Voorkom dat je reserves opraken -met alle gevolgen van dien- en zorg ervoor dat je lichaam zijn reserves kan aanvullen.

 • WEINIG BEWEGING

  Heb je een zittende functie? Ga je niet graag naar de sportschool? Ben je snel moe waardoor je weinig beweegt? Veel afvalstoffen krijgen hierdoor niet de kans om je lichaam te verlaten en gaan zich ophopen. Zo ontstaat langzaam een klachtgebied met een (chronische) ziekte tot gevolg. Zorg dat je lichaam weer schoner wordt en de afvalstoffen je lichaam kunnen verlaten.

 • ONGEZONDE VOEDING

  Jij houdt of hield wel van een lekkere ham-burger, pizza, koek, chips, kant-en-klare maaltijden en al het andere fast food. Je lichaam krijgt hierdoor veel verkeerde vetten binnen waardoor je celwand verhard en de bruikbare voedingsstoffen steeds moeilijker je cel binnen komen. Voorkom slecht functionerende cellen en zorg dat je lichaam weer een gezonde vetbalans krijgt.

 • OVERBELASTING

  Ben je een professionele sporter? Heb je fysiek zwaar werk? Ben je zwanger geweest? Je lichaam creëert dan te veel zuren en afvalstoffen en krijgt dit overschot niet goed afgevoerd. Voorkom dat de zuren en afvalstoffen vast blijven hangen en langzaam een klachtengebied veroorzaken met een (chronische) ziekte tot gevolg.

 • TE WEINIG GROENTE/FRUIT

  2 ons groenten en 2 stukken fruit per dag is of was voor jou nauwelijks haalbaar. Je lichaam heeft deze voedingsstoffen dagelijks nodig om in de toekomst vitaal te blijven. Voldoende groente en fruit verlagen het risico op hart- en vaat-ziekten. Voorkom en herstel dat je lichaam al zijn reserves verbruikt en vul je voedingsstoffen dagelijks aan (zonder te eten als een konijn).

 • ALCOHOL, DRUGS, ROKEN

  Heb je nu of in het verleden veel gerookt, alcohol gedronken of drugs gebruikt? Dan heeft je lichaam veel water en voedingsstoffen verbruikt om goed te kunnen blijven functioneren. Je lichaam heeft hierdoor veel van zijn reserves verbruikt. Voorkom en herstel schade en zorg ervoor dat je je lichaam aanvult met de juiste voedingsstoffen en voldoende water.

 • TE WEINIG WATER

  0,3 ml water per kilo lichaamsgewicht. Dat is het advies. Bij 60 kilo is dit 1,8 liter water per dag. Ons lichaam kan geen water aanmaken dus we zijn zelf verantwoordelijk voor deze aanvulling. Heb je te weinig gedronken? Dan kunnen afvalstoffen je lichaam moeilijk verlaten. Voorkom of herstel dat afvalstoffen schade aanrichten maar vooral: drink voldoende (bron)water.

 • VEEL SUIKERS

  Snoepjes, koekjes, ijsjes, frisdrank. Jij houdt wel van zoetigheid. De zoete smaak wordt o.a. gecreëerd door suikers (TIP: eet of drink liever geen light producten). De suikers zorgen voor een verzuring in je lichaam. Verzuring is de oorzaak van vele ouder-domsziekten. Voorkom verdere verzuring en de bijbehorende schade en zorg dat je zuren loskomen en je lichaam verlaten.

 • MEDICATIE

  Heb je veel medicatie moeten gebruiken? Of zie je het vaak als een makkelijke oplossing? Medicatie is geen lichaamseigen stof. Het biedt in veel gevallen de helpende hand maar er blijven altijd chemische restjes achter in je lichaam. Deze afvalstoffen kunnen in de toekomst weer schade aanrichten in je lichaam en maar ook in je hersenen. 

Heb je Geen idee wat afvalstoffen, zuren, reserves

en alle andere termen hierboven betekenen?

 

Ontvang de gratis video en ontdek het

klik hier

Herken jij jezelf in

één of meerdere levensstijlen?

Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat veroudering in je lichaam dan in een versneld tempo optreedt en je creëert langzaam een klachtengebied met een (chronische) ziekte tot gevolg. Een (chronische) ziekte zoals een hart- of herseninfarct, dementie, kanker, artrose, reuma en ga zo maar door, dat krijg je nooit opeens. Dat heeft zich jarenlang opgebouwd en als je lichaam het écht niet meer aankan schreeuwt je lichaam om hulp en ontstaan er 'opeens' (pijn)klachten. Vaak is het dan al te laat om nog te herstellen en kun je alleen op zoek gaan naar opties om je ziekteklachten te verlichten.

Met onze gezondheidspakketten herstel je schade uit het verleden en beperk je schade in de toekomst.

Alcohol / Drugs / Roken

Ongezonde voeding

Veel stress

Veel suikers

Weinig water drinken

Weinig groente en fruit

Weinig beweging

Overbelasting (bv. Zwangerschap)

Medicatie

Disclaimer: Ondersteun je Gezondheid/Happy zonder pijn BV en haar producten stellen geen diagnose en genezen, voorkomen en behandelen geen ziektes. Neem bij klachten altijd contact op met een medisch specialist

Hoe functioneer jij over 10 jaar?

1 op de 3 Nederlanders heeft dagelijks last van een chronische ziekte, de helft hiervan heeft er méér dan één! Vooral op latere leeftijd, maar soms ook al jong, krijgen mensen chronische ziekten. Voorbeelden zijn hart- en vaatziekten, diabetes, kanker, COPD en aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Dit heeft veel impact op hun lichamelijk en geestelijk welbevinden. Het is van belang deze ziekten zo veel mogelijk te voorkomen. Dat levert een betere kwaliteit van leven op en voorkomt onnodige zorg.

 

Hoe oud of jong je ook bent, het is nooit te laat om je lichaam extra ondersteuning te bieden en de schade te herstellen en te beperken.

Wordt of ben jij 1 van die 3?

Grijp nu alvast in door je lichaam te ondersteunen.

Voorkom en/of herstel schade in je lichaam met de gezondheidspakketten van Ondersteun je gezondheid

Eerst lezen waarom je versneld

ouder wordt met deze levensstijlen?

Ontdek welke invloed de 9 levensstijlen op je toekomst hebben. Elk apart en uitgebreid toegelicht

Ontvang gratis tips om gezonder te leven (makkelijk toepasbaar zonder grote aanpassingen)

Ontdek hoe je vitaal en jong kunt blijven

Of ontvang de gratis video

menu

HELP

CONTACT

 • Facebook Social Icon

Wil je de gratis video ontvangen?

Disclaimer: Ondersteun je Gezondheid/Happy zonder pijn BV en haar producten stellen geen diagnose en genezen, voorkomen en behandelen geen ziektes. Neem bij klachten altijd contact op met een medisch specialist